В рамках проєкту «TeleHealth Frontline Initiative/Телемедична ініціатива на передовій» що реалізується командою Західноукраїнський ресурсний центр» (ЗУРЦ) за підтримки Фонд “Партнерство за сильну Україну” . Захід відвідали представники трьох прифронтових областей: Запорізької, Херсонської, Донецької. 

1. КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С.Лучанського» ХМР( Херсонська обл.)

2. Комунальне некомерційне підприємство«Центр первинної медико-санітарної допомоги Nº 2»(Запорізька обл.)

3. Комунальне некомерційне підприємство “Центр первинної медико-санітарної допомоги №1” Краматорської міської ради (Донецька обл.)

4. Комунальне некомерційне підприємство “Добропільський центр первинної медико-санітарної допомоги” Добропільської міської ради ( Донецька обл.)

На навчанні були присутні 22 лікарі, яким було проведено тренінг по : 07.06.2024 -08.06.2024

“Екстрені ультразвукові дослідження. Травма грудної клітини. 2-денний тренінг і майстер клас, спікер – Гречаник Елена Іванівна, начальник відділення ультразвукової діагностики ГВКГ МО України, к.м.н..

Під час проходження тренінгу Екстрені ультразвукові дослідження. Травма грудної клітини, учасники засвоїли.

– Методика виконання

– Інтерпретація результатів дослідження

– Складності та помилки при виконанні дослідження

– Можливості Ультразвукового обладнання

– Отримання практичних навичок на Ультразвуковому обладнанні (техніка виведення, особливості візуалізації)

09.06.2024 

Спікер – Сєвєрцев Юрій, провідний фахівець ультразвукової діагностики.

Теоретично-практичний тренінг: основи використання та налаштування Ультразвукових приладів, на котрих учасники засвоїли теоретичну інформацію та практичні навички.

– Можливості ультразвукових систем

– Основи роботи та особливості роботи Ультразвукових систем

– Концепція налаштувань приладу в залежності від виду обстеження

– Отримання практичних навичок на Ультразвуковому обладнанні

 По завершенню тренінгів , після складення успішно тестів усі учасники отримали сертифікати про проходження даних курсів

Фонд розвитку громадських організацій Західноукраїнський ресурсний центр»  підтримує демократичні процеси та розвиток громад в Україні.

Місія Західноукраїнського ресурсного центру (WURC) у медичному напрямку – покращення і розвиток системи охорони здоров’я та розширення можливостей громад по всій Україні через впровадження інноваційних медичних проєктів.

Фонд “Партнерство за сильну Україну”– це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проекти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Name *