Західноукраїнський Ресурсний Центр (ЗУРЦ) розпочав плідну співпрацю з чотирма лікувальними закладами в прифронтових регіонах:

  • КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського”
  • КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1» Краматорської міської ради
  • КНП “Добропільський центр первинної медико-санітарної допомоги” Добропільської міської ради
  • КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги №2” Запорізької міської ради

Меморандуми були підписані у рамках проекту “Телемедична ініціатива на передовій”, який отримав фінансову підтримку від Фонду “Партнерство за сильну Україну” (ФПСУ).

Спільна робота ЗУРЦ та ФПСУ покликана забезпечити належну медичну допомогу для мешканців прифронтових регіонів та зміцнити спроможність українського уряду у наданні підтримки місцевим громадам.

Фонд “Партнерство за сильну Україну” (ФПСУ)- це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

В рамках проекту «Телемедична ініціатива на передовій» за фінансової підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», почалось навчання лікарів і медичного персоналу у лікарнях учасницях проекту. Після закінчення навчання відбудеться закупівля і передача обладнання для покращення доступності населення до медичної допомоги.

Лікарі закладів охорони здоров’я проявили неабиякий інтерес до проекту. Кожна проведена з лікарями активність, будь то вебінар чи семінар – сприймались з ентузіазмом, активною участю і вдячністю до організаторів і донорів.

       КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського” – один з 4-х учасників проекту, що направлений на підтримку пацієнтів у прифронтових регіонах.

Фонд “Партнерство за сильну Україну” (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

3. В рамках проекту «Телемедична ініціатива на передовій» за фінансової підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», почалось навчання лікарів і медичного персоналу у лікарнях учасницях проекту. Після закінчення навчання відбудеться закупівля і передача обладнання для покращення доступності населення до медичної допомоги.

Лікарі закладів охорони здоров’я проявили неабиякий інтерес до проекту. Кожна проведена з лікарями активність, будь то вебінар чи семінар – сприймались із зацікавленістю, опитування показали необхідність використання телемедичного обладнання в регіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Name *